Засідання наукового гуртка «Сучасний менеджер»

В понеділок 04.11.2019 року пройшло засідання наукового гуртка «Сучасний менеджер». Засідання пройшло у розширеному форматі. З метою популяризації студентської науки серед здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти членами гуртка було проведено семінар з правил та умов написання наукових робіт. Семінар проведено для бажаючих прийняти участь у перршому турі всеукраїнського конкурса наукових робіт здобувачів з природних, технічних і гуманітарних наук.

На засіданні секретар наукового студентського гуртка «Сучасний менеджер» Куриленко Дмитро спільно з переможцями I туру конкурсу 2018 та 2019 років Ігнатьєвим Олегом та Зленським Дмитром провели презентацію для слухачів щодо особливостей написання, пошуку інформації та оформлення наукових робіт на конкурс. Було наголошено на тому, що наукова робота є обов’язковою складовою навчання здобувачів вищої освіти будь якого рівня освіти, результати якої, наприкінці навчання, знайдуть своє відображення в дипломній роботі.

Проведена презентація була позитивно сприйнята слухачами, частина з яких вже готується до участі у даному конкурсі.

 
 
 

 

 

 

 CEDIMES  Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie WielkopolskimEkonomii i Innowacji w Lublinie SZKOŁA PRZEDSIÄ KAZIMIERZA KUJAWSKIEGO   Image   Wyższa Szkoła Umiejętności im. Stanisława Staszica w Kielcach         ​