Урочисте відкриття кабінету турецької культури за підтримки голови Запорізького Товариства турецької культури «Туран»

08 листопада 2019 року на базі Бердянського університету менеджменту і бізнесу за підтримки голови Запорізького Товариства турецької культури «Туран» Тосуна Турана відбулось урочисте відкриття облаштованого кабінету турецької культури. Заходи відбулись в рамках Угоди про створення Українсько-турецько-польського інформаційно-культурного центру між Бердянським університетом менеджменту і бізнесу в особі ректора БУМІБу професора Лідії Антошкіної, Запорізьким обласним товариством турецької культури «Туран» в особі голови Товариств Тосуна Турана та Головним правлінням Польського культурно-освітнього товариства «Відродження» в особі голови правління професора Олексія Сухомлинова, котра була підписана 09 вересня 2019 року.

Мета Центру полягає в об’єднанні та створенні відповідних умов для приватних осіб, зацікавлених у налагодженні українсько-турецьких контактів і сприянні двохсторонній співпраці; поширенні інформації про Туреччину, її традицій та культури; створенні умов для вивчення мови та історії країни; підтриманні програм освітнього та наукового обміну; налагодженні співпраці між громадськими організаціями України та Туреччини; залученні до своєї діяльності осіб, які виявляють інтерес до Туреччини; співпраці з іншими організаціями, які мають подібні цілі.

 

 
 
 

 

 

 

 CEDIMES  Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie WielkopolskimEkonomii i Innowacji w Lublinie SZKOŁA PRZEDSIÄ KAZIMIERZA KUJAWSKIEGO   Image   Wyższa Szkoła Umiejętności im. Stanisława Staszica w Kielcach         ​