СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТОВ «БУМІБ» ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

В рамках тижня кафедри менеджменту та реалізації Проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України» від БФ «Карітас Запоріжжя», старшим викладачем кафедри менеджменту Трикоз Іриною Володимирівною було проведено відкрите заняття на тему «Як мислить бізнесмен / самозайнята особа?».

Заняття було проведено у форматі нетворкінгу для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівня ТОВ «БУМІБ» та здобувачів вищої освіти початкового рівня Економіко-правового коледжу.

Запрошеним гостем – основним доповідачем стала представник компанії «В2В», фахівець з інвестування - Валентина Небрат. У вступній частині вона коротко ознайомила учасників із діяльністю компанії та перевагами роботи у ній. Також здобувачі мали змогу зробити розрахунки власного прибутку на рік від мінімальної інвестиції у розвиток мережі оф-лайнових ювелірних  магазинів компанії «В2В».

У практичній частині відкритого заняття старший викладач Трикоз І.В. запропонувала розглянути «грошовий квадрант» Роберта Кіасакі, а саме систему оподаткування для кожної з категорій населення квадранту та типи мислення представників кожної групи (наймані робітники, підприємці та самозайняті особи, крупні бізнесмени, інвестори). Здобувачі пройшли тест на визначення домінуючого типу мислення у процесі прийняття ними того чи іншого рішення - за допомогою  «рептилоїдного» мозку або «неокортексу». Всім учасникам велика подяка!

 

 

 
 
 

 

 

 

 CEDIMES  Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie WielkopolskimEkonomii i Innowacji w Lublinie SZKOŁA PRZEDSIÄ KAZIMIERZA KUJAWSKIEGO   Image   Wyższa Szkoła Umiejętności im. Stanisława Staszica w Kielcach         ​